Těstoviny z tvrdé pšenice v kombinaci se šťavnatými kousky kvalitního kuřecího masa a aromatickou omáčkou na bázi kyselých a sladkých rajčat pelati vás přenesou přímo do slunného Toskánska.
Lovecké kuře s bulgurem je zdravý hotový pokrm určený pro všechny milovníky polské kuchyně, kteří se chtějí udržovat v kondici.
Veganský rostlinný pokrm s kuskusem a cizrnou je ideální pro všechny milovníky orientální kuchyně. Díky aromatickému zázvoru, garam masale a kari má pokrm jedinečnou vůni, která odkazuje na kuchyni Blízkého východu.
Mexické kuře s rýží je kombinací prvotřídní drůbeže s parboiled rýží, pikantní mexickou omáčkou a zeleninou obsahující rajčata pelati, kukuřici, červené fazole, červenou papriku, cibuli a česnek.
Šťavnaté kousky prvotřídního kuřete, dokonale uvařená rýže a zelenina, stejně jako aromatická kari omáčka - to vše v již hotovém pokrmu, který je skvělý, když si nestíháte připravit vlastní jídlo.
Tradiční krkonošská smetanová polévka uvařená z místních surovin, která vás překvapí svojí vydatností a lahodnou chutí.
Vydatná svačinová polévka s kousky hovězího masa a brambor.
Chutné jídlo plné sladké karotky se šťavnatým libovým krůtím masem, připravovaným v páře bez tuku.
Jemná smetanová omáčka se třemi vařenými vejci, kterou ocení všichni strávníci, kteří mají rádi kopr.
Libové kousky vepřové plece v krémové omáčce s čerstvými žampiony, zjemněné smetanou a máslem.
Boloňské těstoviny - chutné a syté jídlo pro jakýkoli typ turistiky.
6 hodin šetrně tažený vývar z kořenové zeleniny, jemně solený, ideální jako základ polévek, omáček nebo italských risott. Dodá pokrmu výbornou chuť a vůni i bez dochucovadel.
Grilovaná pikantní kuřecí křídla na medu a chilli jsou vhodná k rychlé přípravě pohoštění doma.
Libové kousky jeleního masa dušené doměkka v omáčce na cibulovém základu se sladkou paprikou, podlité taženým vývarem, dochucené česnekem a jalovcem.
Libové kousky krůtího stehenního masa dušeného doměkka s omáčkou z voňavé uzené slaniny, cibule a pepře.
Chutné a syté jídlo pro jakýkoli typ turistiky.
Šťavnaté kousky masa z kuřecích stehen, dušené do měkka v omáčce na cibulovém základu se sladkou paprikou a smetanou. Přílohou jsou fusilli z rýžové mouky.
Lahodná svačinka z krůtích jater s mandlemi a brusinkami. Lze jíst samostatně nebo namazat na pečivo.
Kousky jeleního masa dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí.
Křehký plátek hovězího masa s jemnou smetanovou omáčkou s příchutí křenu.
Šťavnaté kousky kuřecího masa v jemné zeleninové směsi z červených a bílých fazolí, mrkve a kukuřice.